Aktualna izobraževanja

V naslednjih tednih in mesecih vas vabimo na naslednja izobraževanja:

OSNOVNO IZOBRAŽEVANJE | naslednja izvedba bo v maju. Več informacij: zavihek Osnovno izobraževanje.

IZOBRAŽEVANJE 6-12 se bo pričelo oktobra 2024. Za vse, ki nimajo izobrazbe montessori 3-6, poleti organiziramo pregledno izobraževanje. Več informacij: zavihek 6-12.

IZOBRAŽEVANJE 0-3 se bo pričelo februarja 2024. Informativni večer za izobraževanje bo v sredo, 10. januarja 2023 ob 17.00. Več informacij in prijava na informativni večer: zavihek 0-3.

Na Inštitutu montessori že od začetka stremimo k temu, da bi pedagogiko montessori približali različnim ljudem in skupinam. V ta namen ponujamo krajša in daljša izobraževanja. Krajša izobraževanja potekajo o enega do nekaj dni:

  • osnovno izobraževanje (2 vikenda),
  • KATIS izobraževanja (1 vikend),
  • izobraževanj o pedagogiki montessori na področju demence in starejših (2 dni).

V preteklosti smo izvedli tudi krajše AMI izobraževanje za asistente 0-3.

Daljša izobraževanja so razdeljena glede na starostne skupine (0-3, 3-6, 6-12) in potekajo od 1,5 do 2,5 let. Izvajamo jih v sodelovanju z različnimi predavatelji in ustanovami iz tujine. Naša daljša izobraževanja (0-3 in 3-6) so zasnovana na modelu izobraževanj, ki jih ponuja Seton Montessori Institute, izobraževanje 12-18 pa izvajamo v sodelovanju s CMSTEP. Zbiramo tudi informativne prijave za izobraževanje 12-18 in nekaj drugih izobraževanj.

Ostala izobraževanja

Poleg stalnega programa izobraževanj, ki so opisana na naslednjih straneh, nudimo tudi: tematske delavnice in predavanja po povpraševanju; priložnostna predavanja in krajša izobraževanja v sodelovanju s tujimi in domačimi predavatelji… Vprašanja in povpraševanje lahko pošljete po e-pošti.

Pripravljamo tudi delavnice in tematska predavanja za zaključene skupine. O tematiki se dogovorimo s posameznim naročnikom, spodaj pa je zbranih nekaj naslovov iz preteklih predavanj:

  • Razvoj in pomen gibanja v predšolskem obdobju,
  • Okoliščine, ki ugodno vplivajo na otrokov razvoj,
  • Razvoj jezika in oblike spodbud v predšolskem obdobju,
  • Razvoj jezika in oblike spodbud v osnovnošolskem obdobju,
  • Spanje kot življenjska in razvojna potreba otroka,
  • Zasloni – izziv za sodobno družino.

Izdaja duplikatov potrdil in diplom

V kolikor ste v preteklosti pri nas opravljali izobraževanje in potrebujete dvojnik originalnega potrdila/diplome, je ponovna izdaja plačljiva. Enako velja za izredno izdajo potrdil izobraževanj.

CENIK

Izdaja dvojnika diplome/potrdila izobraževanj zadnjih 5 let: 10 €

Izdaja dvojnika diplome/potrdila starejših od 5 let: 20€

Cena velja na dokument za posamezno izobraževanje. V kolikor potrebujete dvojnike za različna izobraževanja, se cena poveča skladno s številom dokumentov.

PODATKI ZA NAKAZILO

Namen: priimek, dvojnik

Sklic/referenca: NRC (prosta referenca)

TRR: SI56 3500 1000 0234 167

Podatki lastnika računa: Montessori d. o. o.

Ulica Ferda Kozaka 49

1000 Ljubljana

OSTALO

Po izvedenem plačilu nam na e-naslov (izobrazevanje@institut-montessori.si) pošljete podatke o izobraževanju, za katerega želite, da potrdilo izdamo. Poleg tega vas prosimo, da pošljete tudi potrdilo o plačilu.

V kolikor bomo pri ponovni izdaji spričevala ugotovili, da vam prvotno potrdilo/diploma ni bilo izdano ali vam ga ne moremo izdati zaradi nezadostne udeležbe, denarja ne vračamo.

Prihajajoča izobraževanja

Za več informacij o izobraževanjih se lahko obrnete na tajništvo šole:

E-pošta:

Tajništvo: info@institut-montessori.si

Telefon:

Tajništvo: 0590 767 00

© Vse pravice pridržane - Montessori inštitut