TRGOVINA

NIENHUIS MATERIALI MONTESSORI 

V naši ustanovi smo uradni zastopniki trgovine Nienhuis iz Nizozemske, ki zagotavlja najbolj natančne, skrbno izdelane in trpežne materiale montessori. Za več informacij kontaktirajte našo pisarno. Izdelke Nienhuis si lahko ogledate na njihovi spletni strani, pri nas pa boste prejeli cenik, ki bo vključeval vse stroške in dostavo.

MATERIALI IZDELANI NA INŠTITUTU MONTESSORI V LJUBLJANI

Nekateri materiali so zahtevali ob prevodu tudi priredbo originalnih: predvsem na področju jezika. Tako boste lahko kupili:

  • material za stavčno analizo (plakata in material s puščicami)
  • material za besedne vrste (kartice za slovnične zaboje)
  • vseh 6 trakov za velike zgodbe v OŠ
  • natisnjene plakate za ključne zgodbe v OŠ
  • definicijske knjižice za področja botanike in zoologije v OŠ
  • zgodovinski trak pred in po Kristusu (rdeče zelen)
  • še druge kartice za besedotvorje …

KNJIGE

Če ste v dvomih, kaj je pristno montessori in kaj ne, so knjige Marie Montessori najbolj zanesljiv vir znanja in razumevanja pristopa montessori. Pri nas lahko kupite vse knjige Marie Montessori, ko so izšle v angleškem jeziku, pa tudi tri njene knjige, ki so prevedene v slovenščino: Srkajoči um, Skrivnost otroštva in Nagovori staršem. Knjige imamo vedno na zalogi, saj si želimo, da bi jih imeli pri roki takoj, ko jih potrebujete.

PLADNJI, OVITKI IN DRUGO

Za dobro delo na področju montessori potrebujemo primerne pladnje, posode, pa tudi ovojnice za shranjevanje. Ker imamo že več kakor 20 let izkušenj, smo jih izbrali za vas in jih lahko pri nas kupite.

UVOZ

Uvažamo tudi materiale montessori drugih trgovin – izdelke preizkušenih kakovosti, ki so izbrani iz sledečih evropskih strani:

Več informacij o materialih in o načinu nakupa prejmete v pisarni pri koordinatorki Manci. Pišite po e – pošti ali se oglasite osebno pri nas v Podutiku, kjer si lahko materiale in knjige tudi ogledate.

IZJEMNA PRILOŽNOST

V času kongresa Združenja MONTESSORI Slovenije, Nienhuis ponuja 20 % popust na materiale in 10 % na knjige. Gre za razstavno prodajo, saj bodo ti izdelki najprej razstavljeni, nato pa jih odnesete s seboj. Ponudba velja za izdelke, ki bodo plačani do kongresa, ki bo 24. 9. 2022. Kongres je vsako drugo leto!